Курс по спортно и скално катерене - начално ниво

КССК "Варнаклайминг" организира нов пролетен курс по спортно и скално катерене!

 

 Започваме на 02.04.2020г. , в 19:00 ч., в офиса на клуба, който се намира на ул. "Иван Драсов" 11 - там, където се помещава и ТД" Родни балкани".

 

Лекциите ще се провеждат в офиса на клуба в четвъртък от 19:00, продължителността им е между 60 и 90 мин.

 Практиките ще се провеждат в почивните дни на скали, а допълнително всички желаещи ще могат да се упражняват безплатно на изкуствената стена в залата зад стадион "Черно море" в понеделник, сряда и петък.

 Продължителността на курса ще е приблизително месец, в зависимост от темпото, с което се усвояват катерачните знания.

 Цената на курса е 160 лв. В нея са включени теория, практика, инструктори, екипировка, както и безплатно ползване на стената по време на целия курс и членство в клуба до края на 2020г.!!!

 Курсът начално ниво по катерене е предизвикателство, което освен нови знания и умения помага и за добра физическа форма и още по-вълнуващи преживявания сред природата. Създаден е за напълно начинаещи, но ако вече имате опит със спортното и скално катерене това е страхотно, защото ще може да надградите това което вече знаете и да развиете своите умения. Води се от инструктор по катерене и се реализира в малки групи, което позволява адаптиране на съдържанието му спрямо нуждите на участниците в него. В рамките на един месец ще имате възможност да се насладите на чудесна смесица от нови умения и страхотни преживявания сред едни от най-красивите скални обекти в България.

За записвания и информация, моля обадете се на:

Росен Рафаилов - инструктор, треньор; GSM: 088 5705612

course

0 Коментара:
За да добавите коментар е нужно да влезете в профила си в сайта
ВХОД
Пиши
Реклама
averibeers irun.bg

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени