Клубни дейности.

28.4.2019 г. Стан

На 18.04.2019 в сградата на ТД "Родни балкани" се проведе Общо събрание на членовете на КССК "Варнаклайминг". Бе представен отчет на Управителния съвет за дейността на клуба през 2018 година и бяха обсъдени предстоящите мероприятия и дейности, в които Клубът ще вземе участие през идния месец май.

На 10ти и 11ти май КССК "Варнаклайминг" ще бъде домакин на състезание по спортно катерене в дисциплините "трудност" и "скорост", като състезанието ще бъде част от Националната Универсиада 2019 - Варна, провеждана от Асоциация за университетски спорт - Академик. Всички студенти, които желаят да се състезават от името на университетите си могат да следят сайта на АУС Академик за ранно записване, или да се свържат с нас за повече информация.

На провелия се на 20ти и 21ви април в Морската градина фестивал "Оранжево морето" дейността на Клуба беше представена на щанда на ТД "Родни балкани". Децата (и порасналите деца) бяха поканени да вземат участие в катеренето на Стената, където всеки може да предизвика себе си, а любителите на уикендите сред природата - и в катеренето на скални обекти. Очакваме тълпите ентусиасти!

По време на предстоящите Великденски празници предстои клубния катерачен лагер на Враца. И тази година представителна извадка катерачи на Варнаклайминг ще залее скалните маршрути, ще поддържа лагерния огън, ще диша чист въздух и ще се любува на звездното небе над красивия Врачански балкан. Всеки желаещ да се включи може да получи подробна информация на Стената. Ценим високо всеки с умения да катери трудни работи, да свири на китара или да си почива край лагерния огън - не задължително в тази последователност. Елате с нас!

 5454

0 Коментара:
За да добавите коментар е нужно да влезете в профила си в сайта
ВХОД
Пиши
Реклама
averibeers irun.bg

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени