Курсове

От 2004 г. насам КССК "Варнаклайминг" провежда курсове по катерене. Това са обучителни курсове както за начинаещи, така и за хора, които искат да подновят своите знания и умения в сферата на катеренето. През такива курсове вече са преминали над 400 човека.

  На този етап клубът предлага следните видове курсове, според продължителността и обема и вида на изучавания материал:

   - "персонален курс": Провежда се на стената в залата и е задължителен за всички, които искат да катерят на "долна" осигуровка в залата и нямат необходимите познания;   - "тренировки за деца": Специализирани тренировки за децa  с индивидуален треньор в дни и часове запазени само за децата. ВРЕМЕННО НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ!

 

   - "голям курс" : Курс за начално обучение по спортно и скално катерене, разширен и подробен, обхващаш освен основните правила в катеренето и различни косвено свързани теми. Провежда се два пъти в годината - пролет и есен и има продължителност между 4 и 6 седмици.

Малък Курс Повече информация
Цена: 200лв
Продължителност: 5дни
Провежда се по всяко време на годината, когато се събере група от 2 до 6 човека. Този курс е малко по-скъп от другия. За сметка на това е по-интензивен. Програмата е систематизирана до най-важните теми, свръзани с катеренето по скали. Курсът се провежда в рамките на 5 дена. Нощува се на скалите, на палатка или на близките хижи и по цял ден се водят занимания, както теоритични, така и практични. Курсът изисква 5 свободни дни.
Запиши се
Тренировки за деца Повече информация
Цена: 30лв
Продължителност: 30дни
Тренировките за деца в отделни дни и часове само за тях е една чудесна възможност за игра и забавление. Освен това, така децата могат да започнат да спортуват, развиват координационните си умения, спортната си дисциплина, а и да намерят много нови приятели.
Запиши се
VarnaClimbing office@varnaclimbing.com
Пиши
Реклама
averibeers irun.bg

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени