Членство

 В Устава са заложени правата и задълженията на членовете на клуба и за да не се повтарят тук, ще кажем с две-три думи какво ви дава членуването в клубът. 
Ако обичате природата, катеренето, бивакуването, и всички свързващи се с това дейности, 100% в Клуба ще намерите съпричастни към вашето хоби хора, хората вече ще са повече под скалите, в планината, в гората... и купона ще е по-добър. Ако искате да се катерите, можете да изкарате курс за обучение в Клуба, а след като станете член, можете спокойно да ползвате всичката клубна екипировка. Това е и една от основните цели на Клуба, осигурявайки така скъпата екипировка, да помогне за популяризирането на катеренето. Ако искате да оставите нещо от себе си в историята на катеренето, може да се включите в групата на хората, които екипират нови маршрути. Клуба организира екипиране на нови скални обекти с идеята катеренето да се разраства все повече. Ако вие искате за се състезавате, при нас можете да намерите добри треньори, които ще изработят индивидуална програма и ще ви помагат в тренировките. А, Клуба има утвърдена система за оценка на качествата на състезателите си, по която се отделят средства за тях. Така, като член на Клуба, вие ще можете да вземате участие в национални състезания на разноските на Клуба. За любителите на катеренето по изкуствена стена, Клубът прави отстъпка за членовете си, които тренират на стената в зала Черно море. 
 
 На кратко е това, има и още 3 пъти повече неща които не могат да се изброят. Трябва да се докоснете за да разберете, и както казва админа на сайта "Не носим отговорност ако Ви хареса"! 

За да станете член на КССК "Варнаклайминг" трябва да се запознаете с Устава и да попълните тази Бланка за членство.

Пиши
Реклама
averibeers irun.bg

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени