Курсове

От 2004 г. насам КССК "Варнаклайминг" провежда курсове по катерене. Това са обучителни курсове както за начинаещи, така и за хора, които искат да подновят своите знания и умения в сферата на катеренето. През такива курсове вече са преминали над 400 човека.

  На този етап клубът предлага следните видове курсове, според продължителността и обема и вида на изучавания материал:

   - "персонален курс": Провежда се на стената в залата и е задължителен за всички, които искат да катерят на "долна" осигуровка в залата и нямат необходимите познания;

   - "тренировки за деца": Специализирани тренировки за децa  с индивидуален треньор в дни и часове запазени само за децата. ВРЕМЕННО НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ!

 

   - "голям курс" : Курс за начално обучение по спортно и скално катерене, разширен и подробен, обхващаш освен основните правила в катеренето и различни косвено свързани теми. Провежда се два пъти в годината - пролет и есен и има продължителност между 4 и 6 седмици.

Малък Курс Повече информация
Цена: 200лв
Продължителност: 5дни
Провежда се по всяко време на годината, когато се събере група от 2 до 6 човека. Този курс е малко по-скъп от другия. За сметка на това е по-интензивен. Програмата е систематизирана до най-важните теми, свръзани с катеренето по скали. Курсът се провежда в рамките на 5 дена. Нощува се на скалите, на палатка или на близките хижи и по цял ден се водят занимания, както теоритични, така и практични. Курсът изисква 5 свободни дни.
Запиши се
Тренировки за деца Повече информация
Цена: 30лв
Продължителност: 30дни
Тренировките за деца в отделни дни и часове само за тях е една чудесна възможност за игра и забавление. Освен това, така децата могат да започнат да спортуват, развиват координационните си умения, спортната си дисциплина, а и да намерят много нови приятели.
Запиши се
VarnaClimbing office@varnaclimbing.com
12.2.2017 г. 22:06:05 ч.
genovnn: Здравейте! Бих искал да попитам дали тази година ще се проведе някакъв курс от изброените, които предлагате?
29.4.2016 г. 13:54:37 ч.
kretos: Момчета стиска ли ви да влизате в пещери,знам една мноо интересна край варна !!!!
29.4.2016 г. 10:36:39 ч.
aldisha: Стената ще работи отново на 11.05.
28.4.2016 г. 13:14:04 ч.
elizl: Здравейте, интересувам се кога ще се възобновят тренировките?
25.2.2016 г. 23:38:50 ч.
Asen: Здравеите искам да запитам кога ще почне да работи голамата стена. До колкото разбрах ще работи Март но се пак искам да разбера дали ще отвори Март наистина.
Пиши
Реклама
averibeers irun.bg Motrips

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени