Членство

 В Устава са заложени правата и задълженията на членовете на клуба и за да не се повтарят тук, ще кажем с две-три думи какво ви дава членуването в клубът. 
Ако обичате природата, катеренето, бивакуването, и всички свързващи се с това дейности, 100% в Клуба ще намерите съпричастни към вашето хоби хора, хората вече ще са повече под скалите, в планината, в гората... и купона ще е по-добър. Ако искате да се катерите, можете да изкарате курс за обучение в Клуба, а след като станете член, можете спокойно да ползвате всичката клубна екипировка. Това е и една от основните цели на Клуба, осигурявайки така скъпата екипировка, да помогне за популяризирането на катеренето. Ако искате да оставите нещо от себе си в историята на катеренето, може да се включите в групата на хората, които екипират нови маршрути. Клуба организира екипиране на нови скални обекти с идеята катеренето да се разраства все повече. Ако вие искате за се състезавате, при нас можете да намерите добри треньори, които ще изработят индивидуална програма и ще ви помагат в тренировките. А, Клуба има утвърдена система за оценка на качествата на състезателите си, по която се отделят средства за тях. Така, като член на Клуба, вие ще можете да вземате участие в национални състезания на разноските на Клуба. За любителите на катеренето по изкуствена стена, Клубът прави отстъпка за членовете си (с редовен месечен членско внос), които тренират на стената в зала Черно море. 
 
 На кратко е това, има и още 3 пъти повече неща които не могат да се изброят. Трябва да се докоснете за да разберете, и както казва админа на сайта "Не носим отговорност ако Ви хареса"! 

За да станете член на КССК "Варнаклайминг" трябва да се запознаете с Устава и да попълните тази Бланка за членство.

12.2.2017 г. 22:06:05 ч.
genovnn: Здравейте! Бих искал да попитам дали тази година ще се проведе някакъв курс от изброените, които предлагате?
29.4.2016 г. 13:54:37 ч.
kretos: Момчета стиска ли ви да влизате в пещери,знам една мноо интересна край варна !!!!
29.4.2016 г. 10:36:39 ч.
aldisha: Стената ще работи отново на 11.05.
28.4.2016 г. 13:14:04 ч.
elizl: Здравейте, интересувам се кога ще се възобновят тренировките?
25.2.2016 г. 23:38:50 ч.
Asen: Здравеите искам да запитам кога ще почне да работи голамата стена. До колкото разбрах ще работи Март но се пак искам да разбера дали ще отвори Март наистина.
Пиши
Реклама
averibeers irun.bg Motrips

Varna Climbing ©2012 Всички права запазени